Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Annexum sluit een huurovereenkomst met een grote Zweedse online muziekdienst

Annexum heeft een huurovereenkomst van 10 jaar gesloten met een grote Zweedse online muziekdienst. Het betreft een kantoorruimte in complex De Geelvinck ter grootte van ca. 386 m². Het gebouw is gelegen aan de Singel 540 in het centrum van Amsterdam, nabij de Bloemenmarkt en het Muntplein.

Na meerdere vestigingen te hebben geopend in de wereld heeft het Zweedse bedrijf er nu een vestiging bij in complex De Geelvinck te Amsterdam. Er is voor deze locatie gekozen vanwege de centrale ligging in Amsterdam Centrum met goede OV verbindingen. Het betreft een huurovereenkomst met een looptijd van 10 jaar en ingangsdatum 1 november 2011. KS bedrijfsmakelaars behartigde in deze transactie de belangen van de huurder. Namens verhuurder heeft Jones Lang LaSalle de belangen in samenwerking met DTZ Zadelhoff behartigd.

Over De Geelvinck
De Geelvinck is gelegen aan de Bloemmarkt in het centrum van Amsterdam. Het complex omvat kantoorruimte en winkelunits. Op de begane grond zijn zes winkelunits ter grootte van 750 m², welke zijn gesitueerd aan de kant van de Singel, de Reguliersdwarsstraat en de Geelvincksteeg. De kantoorunits hebben een oppervlakte van ca. 6.000 m² en bevinden zich op de verdiepingen. Er zijn 60 parkeerplaatsen in het gebouw aanwezig. Deze bevinden zich op de begane grond, in de kelder en op het dak.

Over Annexum
Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s. Het bedrijf heeft circa € 1,2 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 30 fondsen. Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten en zorgvastgoed. Maar ook andere beleggingsproducten, zoals het microfinancieringsfonds Dutch Microfund.

Door Redactie | Gepubliceerd op 18 november 2011

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email