Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Annexum realiseert verdere daling energiekosten huurders

 

Fondsenbeheerder Annexum heeft voor haar gebouwenportefeuille een energieveiling gehouden voor elektriciteit en gas. Hierbij is de levering van energie voor 2013, 2014 en 2015 gecontracteerd bij twee leveranciers, BAS Energie voor elektriciteit en MAIN Energie voor gas. De olieprijs is sinds het vorige inkoopmoment voor gas (maart 2010) met 54% gestegen. Annexum heeft ondanks de sterke stijging de tarieven op een vergelijkbaar niveau kunnen behouden. لعب بوكر  De veiling is uitgevoerd door Corporate Facility Partners (CFP) via het energieplatform Energiekeuze.nl. Binnen de portefeuille zal de leveringsprijs voor elektra en gas gemiddeld 2% lager uitkomen dan in 2012.

Annexum investeert daarnaast wederom in duurzame elektriciteit door 100% groen in te kopen. Daarbij wordt overgegaan naar digitale facturatie met een reductie van papier en CO2-uitstoot als resultaat. العاب اون لاين مجانا De energieveiling sluit aan op het beleid van Annexum om te verduurzamen en de kosten te reduceren. bet356

Energieveilingen stimuleren leveranciers om aanbiedingen uit te brengen met scherpe leveringstarieven. Daarbij kunnen afnemers zelf de voorwaarden bepalen voor bijvoorbeeld bandbreedte, additionele kosten, facturatie en meetdata.

Door Redactie | Gepubliceerd op 19 juli 2012

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email