Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Annexum realiseert huurverlenging COOP met 10 jaar

Fondsenaanbieder Annexum verlengt voor één van haar besloten fondsen, Super Winkel Fonds, de huurovereenkomst coop_1met COOP voor een periode van 10 jaar. Het betreft een Coop supermarkt met een oppervlakte van circa 1000m² aan de Slotlaan te Doetinchem. stromectol canada buy

De verlenging van het huurcontract is in ruil gekomen voor het gezamenlijk uitbreiden van het parkeerterrein. Het fonds draagt bij evenals de Gemeente Doetinchem en COOP om de gewenste kwaliteit te bereiken.

Over Coop Supermarkten
Coop is een resultaatgerichte, herkenbare, zelfstandige coöperatie die, bewust van haar maatschappelijke positie, een optimaal pakket van levensmiddelen en gerelateerde producten/diensten levert aan consumenten- en ondernemersleden. Coop heeft ruim 220 supermarkten onder de vlag van CoopCompact, Coop en Supercoop, waarvan 45% als eigen filialen en 55% door zelfstandig ondernemers worden gerund. In 2012 behaalde Coop een consumentenomzet van € 0,9 miljard. ivermectin uk boots

Over Super Winkel Fonds BV
Super Winkel Fonds BV bestaat uit 22 winkellocaties met 25 supermarkten en bezit een omvangrijke vastgoedportefeuille van circa € 140 miljoen op locaties verspreid door Nederland. Het fonds bezit tevens een viertal middelgrote winkelcentra in Den Haag, Utrecht, Zwolle en Kerkrade.

Over Annexum 
Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s. Het bedrijf heeft circa € 1,2 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 30 fondsen. Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten en congresruimten. how often can you use ivermectin on horses Maar ook andere beleggingsproducten, zoals het microfinancieringsfonds Dutch Microfund en het nieuwe verhuurconcept FlexOffiZ.

Door Redactie | Gepubliceerd op 7 mei 2013

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email