Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Annexum realiseert huurverlenging met Bitwise

Fondsenaanbieder Annexum verlengt voor Vastgoed Solide Maatschappij (VSM) de huurovereenkomst met internetbureau Annexum_BitwiseBitwise aan de Demmersweg 40 in Hengelo.  De overeenkomst is gesloten voor een periode van 5 jaar voor circa 522 m² kantoorruimte en 12 parkeerplaatsen.  Overige huurders in dit gebouw zijn BCD Travel en gebruikers van FlexOffiZ, het flexibele verhuurconcept van Annexum.

Van traditionele systeem naar vaste servicekosten

Onderdeel van de nieuwe huurovereenkomst met Bitwise is een vaste bijdrage in de servicekosten. Dit is in lijn met de strategie van Annexum om van het traditionele systeem van voorschot en eindafrekening over te gaan naar vaste servicekosten. Door de introductie van het vaste bedrag voor servicekosten weten huurders waar zij aan toe zijn. Aan het einde van het jaar worden huurders niet meer geconfronteerd met een eindafrekening.

Over Annexum

Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s.  Daarnaast is zij initiatiefnemer van het nieuwe flexibele kantorenconcept FlexOffiZ. Het bedrijf heeft circa € 1,2 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 30 fondsen. Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten, congresruimten en zorg. Maar ook andere beleggingsproducten, zoals het microfinancieringsfonds Dutch Microfund.

Door Redactie | Gepubliceerd op 3 september 2013

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email