Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Annexum plaatst met Zorgveste Koetshuys Erica 5e zorgfonds

Fondsenaanbieder Annexum heeft op vorige week vrijdag 14 december haar vijfde zorgfonds opgericht. _MG_0367_DxO_FINAL (640x426)Zorgveste Koetshuys Erica is een cultuurhistorisch monument met luxe zorgwoningen voor senioren met een zeer intensieve zorgvraag die in stijl oud willen worden. De exploitatie van de zorgresidentie wordt voor een periode van ten minste twintig jaar uitgevoerd door DS Verzorgd Wonen.

In totaal zijn 33 participaties uitgegeven van elk 100.000 euro en het verwachte direct rendement bedraagt gemiddeld 8% per jaar. Annexum heeft de ambitie om de komende jaren meer zorgfondsen te lanceren en lanceert naar verwachting in het eerste kwartaal van 2013 wederom een zorgfonds.

Olle van Alphen, directeur Annexum: “Zeker op late leeftijd hebben senioren – en hun families – behoefte om op persoonlijk niveau verzorgd te worden en niet een nummertje in een verzorgingstehuis te zijn. Daarbij worden de wachtlijsten voor AWBZ-zorg helaas alleen maar langer waardoor de vraag naar particuliere en kleinschalige ouderenhuisvesting in combinatie met intensieve zorg sterk toeneemt. Die ontwikkelingen maken investeren in dit type zorg een zeer stabiele belegging. We zien nog meer interessante kansen op de zorgmarkt en verwachten in het eerste kwartaal van 2013 een zesde zorgfonds te kunnen lanceren in samenwerking met een aan een ziekenhuis gelieerde zorgaanbieder. We zijn er trots op dat we nog steeds de enige aanbieder in Nederland zijn die deze zorgbeleggingen toegankelijk maakt voor particuliere beleggers.”

Door Redactie | Gepubliceerd op 21 december 2012

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email