Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Annexum lanceert nieuw flexibel kantorenconcept: FlexOffiZ

Annexum lanceert met FlexOffiZ een nieuw concept om aan specifieke en flexibele kantoorbehoeften te voldoen.
FlexOffiZ is een kantorenconcept waarbij volledig ingerichte werkplekken met aanvullende services flexibel te
huur zijn voor een all-in prijs voor starters, zzp-ers en andere professionals. In totaal zijn er nu al acht FlexOffiZ-
locaties in Nederland beschikbaar en het is de bedoeling om dat aantal op korte termijn verder uit te breiden. Deze
huidige locaties bevinden zich in Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Ede, Groningen, Maastricht en Rotterdam.
Het concept won gisteren meteen een prijs binnen de categorie ‘Innovatief Vastgoed’.

FlexOffiZ is ontstaan vanuit de groeiende vraag van de klant naar meer flexibele huurovereenkomsten. De flexibele kantoren van FlexOffiZ bieden daarom bedrijven en individuen de mogelijkheid om volledig gefaciliteerde werkplekken te huren vanaf één maand inclusief internet en vergaderruimtes voor een vaste all-in prijs per maand. Ondernemers, starters, zzp-ers, maar ook grotere organisaties kunnen op deze manier makkelijker inspelen op veranderende marktomstandigheden. Huurgemak en flexibiliteit worden standaard vereisten van kantoorgebruikers en FlexOffiZ helpt hen daarbij met goed bereikbare locaties die volledig in te delen zijn zoals de klant wil.

Vastgoedmarkt denkt te rigide over huurtermijnen

Olle van Alphen, directeur kantoorvastgoed Annexum: “De wensen van de klant zijn in vastgoedland jarenlang niet gehoord. Traditionele huurovereenkomsten gingen vaak standaard uit van minimaal vijf jaar en vervolgens kregen huurders lege kantoren. De huurder heeft echter behoefte aan volledig ingerichte werkplekken en daarnaast aan flexibiliteit in de huurtermijn. Wie weet er op dit moment waar zijn of haar organisatie over vijf jaar staat of hoe het personeelsbestand er dan uitziet? Het is essentieel dat we samen met de klant kijken naar de meest geschikte en best passende huurvorm. Doordat wij – in tegenstelling tot andere aanbieders van flexibele werkplekken – ook eigenaar zijn van de panden kunnen wij nog beter voldoen aan de wensen van de klant, bijvoorbeeld op het gebied van de inrichting.”

FlexOffiZ winnaar springwrQ awards 2012

springwrQ, de grootste onafhankelijke Nederlandstalige vergelijkingssite voor flexibele werkplekken, vergaderruimtes en kantoren, riep FlexOffiZ gisteren uit tot winnaar in de categorie ‘Innovatief Vastgoed’. “Vastgoedfonds Annexum bouwde binnen enkele maanden acht kantoorgebouwen om tot flexibele werkruimtes. Hierdoor wordt tegemoet gekomen aan de behoefte van de bedrijfsvastgoedmarkt naar hybride huurvormen, waarbij personeel zowel een hoofdkantoor heeft als onderweg wil kunnen ontmoeten en werken”, aldus de organisatie.

Per direct acht locaties beschikbaar

Voor een FlexOffiZ-plek kunnen huurders vanaf € 200,- per werkplek per maand op de volgende locaties terecht:

•            Amersfoort, Databankweg 20 – 22 (langs de A1)

•            Amsterdam, Singel 540 (centrum)

•            Amsterdam, Naritaweg 211 (Sloterdijk)

•            Den Haag, Waldorpstraat 11 – 17 (station Holland Spoor)

•            Ede, Rubensstraat 201 (langs de A12)

•            Groningen, Boumaboulevard 63 t/m 109 (voetbalstadion Euroborg)

•            Maastricht, Gaetano Martinolaan 75/95, Dubousdomein (MECC)

•            Rotterdam, Albert Plesmanweg 43 (Waalhaven)

Over FlexOffiZ

FlexOffiZ is een vernieuwend flexibel kantorenconcept waarbij volledig ingerichte werkplekken met aanvullende services worden aangeboden voor een all-in prijs aan starters, zzp-ers en andere professionals. FlexOffiZ biedt enerzijds flexibiliteit in de vorm van per maand opzegbare huurovereenkomsten en anderzijds flexibiliteit door altijd ruimte aan te bieden naar behoefte, als ware het een flexibele schil. FlexOffiZ heeft in totaal acht locaties. Deze bevinden zich in Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Ede, Groningen, Maastricht en Rotterdam. www.flexoffiz.nl

Over Annexum

Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s. Het bedrijf heeft circa € 1,2 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 30 fondsen. Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten en congresruimten. Maar ook andere beleggingsproducten, zoals het microfinancieringsfonds Dutch Microfund. www.annexum.nl / http://twitter.com/annexum_huib


Door Redactie | Gepubliceerd op 29 maart 2012

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email