Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Annexum lanceert Beleggingsmaatschappij Grondfonds

Annexum lanceert Beleggingsmaatschappij Grondfonds. طاولة الروليت Het fonds belegt in erfpacht uitgegeven grondposities onder verkochte nieuwbouwkoopwoningen en appartementen. Annexum hoopt hiermee €2,06 mln bij beleggers op te halen. رهانات الخيول

“Grond is tastbaar, solide en schaars in Nederland. Daarnaast biedt de erfpachtstructuur beleggers zekerheid. Deze combinatie maakt dat wij grond onder verkochte woningen als een sterke investering zien”, aldus Sander Kroodsma, fondsmanager van Annexum.

Beleggingsmaatschappij Grondfonds is een initiatief van Annexum in samenwerking met Wieringerwaard Invest. Het fonds belegt indirect in grond onder 33 koopwoningen en appartementen in de regio Arnhem/Nijmegen. Dat gebied kent een goede infrastructuur, veel bedrijvigheid en intensieve recreatiemogelijkheden. “De grond is in erfpacht uitgegeven aan de woningeigenaar. Woningbezitters betalen in eerste instantie de prijs voor de woning en niet voor de grond, waardoor de aanschafprijs lager ligt”, vertelt Sander Kroodsma. Beleggingsmaatschappij Grondfonds geeft 206 aandeelcertificaten van 10. الكرابس 000 euro uit aan beleggers. Certificaathouders ontvangen naar verwachting een vast dividend van 5,75% en een winstdeling van 50%. Het verwachte gemiddelde totaalrendement op jaarbasis bedraagt 8,4%.

Door Redactie | Gepubliceerd op 16 februari 2011

Dit bericht is geplaatst in Niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen
Tags: , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email