Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Annexum komt met jaarbericht 2010

Na de geslaagde afronding van de fusie met Bakkenist & Emmens beschikt Annexum over een beheerd vermogen van ruim €1,1 mrd, waarvan €340 mln aan eigen vermogen. Volgens Annexum directeur Huib Boissevain is er het afgelopen jaar hard gewerkt om de positie in de vastgoedbeleggingsmarkt te versterken. Hierbij stond het uitbreiden van het aanbod naar alle sectoren van de vastgoedmarkt centraal.

Annexum plaatste afgelopen jaar o.a. fondsen in de winkel-, zorg en woningmarkt en haalde hierbij rond de 55 miljoen euro aan particulier vermogen op. Volgens Boissevain is dit het bewijs dat de strategische uitbreiding als succesvol kan worden gezien.

Portefeuille Annexum
Annexum wist haar beleggingsaanbod verder uit te breiden met  negen emissies. Hierdoor bestond de portefeuille eind  2010 uit 612 panden met een totale oppervlakte van 583.289 m² en 749 huurcontracten. Van deze panden was gemiddeld ruim 91% verhuurd. كيف تربح في البوكر Het overgrote deel van deze portefeuille bestaat uit kantoren en winkels.

Na de initiële focus op kantoor- en hotelfondsen werd de portefeuille van Annexum uitgebreid met een woonfonds, zorgfondsen en winkelfondsen. Onder meer de winkelfondsen bleken populair onder beleggers. Het Super Winkel Fonds breidde het afgelopen jaar uit met negen winkels. Een andere ontwikkeling was de lancering van het Supermarkt Fonds Nederland met een omvang van circa €75 mln; deze nieuwe belegging kwam tot stand door het samenvoegen van de drie supermarktfondsen IV, V en VI.

Met de introductie van de zorgfondsen Zorgveste De Pelikaan, Zorgveste Deventer en Dutchveste Calandria introduceerde Annexum in één jaar drie nieuwe zorgfondsen. كيف تربح في القمار Het betreft vastgoed voor huurders zoals huisartsen, fysiotherapeuten, logopedisten en apothekers. De drie fondsen hebben een totale omvang van ruim €21 mln.

Tot slot plaatste Annexum een woningfonds in samenwerking met Direct Wonen. Voor meer informatie over Annexum kijkt u op Vastgoedvergelijker.nl

Door Redactie | Gepubliceerd op 4 april 2011

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email