Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Gelderland Winkelfonds geherfinanciert door Annexum

Annexum herfinanciert één van haar besloten fondsen, het Gelderland Winkelfonds. Annexum sluit met ABN AMRO Real Estate Finance een nieuwe financiering voor € 9,5 miljoen tot de verwachte einddatum van deze belegging. Dit is de eerste financiering die ABN AMRO Real Estate Finance aan één van de fondsen van Annexum verstrekt. De twee partijen streven ernaar in de toekomst meerdere financieringen voor de fondsen van Annexum af te sluiten.

Gelderland Winkelfonds C.V. bestaat uit drie winkellocaties met vier supermarkten gelegen in Arnhem, Druten en Doetinchem en is geplaatst en opgericht in juli 2005. De totale investering bedroeg circa € 13,7 miljoen. Het fonds is per 1 januari 2012 weer volledig verhuurd. Een winkelruimte van 256 m² in Arnhem aan het Kruidenplein is voor 5 jaar verhuurd aan een lokale ondernemer. De winkelruimte stond sinds medio 2011 leeg door het faillissement van Hans Textiel.
  
Over Annexum
Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s. Het bedrijf heeft circa € 1,2 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 30 fondsen. Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten en congresruimten. Maar ook andere beleggingsproducten, zoals het microfinancieringsfonds Dutch Microfund.

Door Redactie | Gepubliceerd op 8 februari 2012

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email