Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

AFM verleent vergunning aan Credit Linked Beheer BV

In nieuwsbrief van mei 2013 spraken wij de hoop uit dat de AFM vóór 1 juli 2013 uitsluitsel zou geven over de ingediende Credit_Linkedvergunningsaanvraag tot het beheren van een beleggingsinstelling. Onze hoop is werkelijkheid geworden. Op 27 juni 2013 is de vergunning aan Credit Linked Beheer BV verleend. Credit Linked Beheer BV valt onder het doorlopend toezicht van de AFM en kan nu naast de u vertrouwde obligaties ook een beleggingsfonds uitbrengen.

Credit Linked Beheer BV voegt de daad bij het woord en verwacht in het najaar van 2013 haar eerste beleggingsfonds te introduceren. Dit beleggingsfonds brengt een vergelijkbaar vastgoedproduct als Vastgoed I – IX, maar dan in een fondsstructuur onder doorlopend toezicht van de AFM.

De uitgiftes Vastgoed VIII, IX en X vallen onder het beperktere prospectustoezicht van de AFM. Aangezien wij verwachten na Vastgoed X geen nieuwe emissies onder dit beperktere toezicht uit te brengen, gaan wij over op een nieuwe entiteit met nagenoeg dezelfde naam. Zoals alles nagenoeg hetzelfde blijft heeft Credit Linked Beheer BV de zelfde directie als Credit Linked BV. De overgang heeft daarom geen gevolgen voor Vastgoed I – X.

Klik hier voor de vergunning

Door Redactie | Gepubliceerd op 8 juli 2013

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email