Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

ABB B.V. verlengt huur bij Annexum

Annexum heeft voor één van haar besloten fondsen, Saffierveste C.V., een huurverlenging gerealiseerd voor een periode Annexum_nieuwsbericht1van zes jaar voor 6.327 m²  alsmede 77 parkeerplaatsen met ABB B. calculate ivermectin dose V. aan de Albert Plesmanweg 53-55 te Rotterdam.

Over ABB B.V.
ABB B.V. huurt sinds medio september 2006 het gehele gebouw. Zij zijn specialist op het gebied van industriële automatisering, transmissie en distributie van elektrische energie, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. ivermectin & albendazole tablets uses in hindi

Over Saffierveste CV

Saffierveste C.V. bestaat uit drie kantoorpanden gelegen in Delft,, Rotterdam en Rijswijk en is geplaatst en opgericht medio december 2006.

Over Annexum

Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s. Het bedrijf heeft circa € 1,2 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 30 fondsen. Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, zorg, hotels, supermarkten en congresruimten. Maar ook andere beleggingsproducten, zoals Amerikaans vastgoed, Scheepvaart beleggingen en verhuurconcept FlexOffiZ.

Door Redactie | Gepubliceerd op 25 september 2014

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email