Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

$ 3,2 miljoen voor investeerders Westplan

Westplan heeft over het eerste kwartaal van 2013 ruim $ 3,2 miljoen kunnen uitkeren aan haar investeerders. Dit westplan_nieuwsberichtkwartaal is de opmaat voor de rest van het jaar. Naast een stabiele cashflow uit de huurwoningportefeuille zullen ook verkoopopbrengsten worden uitgekeerd.

Het afgelopen kwartaal was dit uit de winstgevende verkoop van Steeple Chase, een huurwoningencomplex in Atlanta. De komende kwartalen verwachten we meer succesvolle verkopen in steden zoals Atlanta en Houston.

Taco Ulrich, directeur Westplan Investors: “Wij zijn optimistisch gestemd. De economische ontwikkelingen in ons werkgebied, het zuiden van de VS, zijn beter dan verwacht. Vandaar dat wij volop inzetten op nieuwe huurwoningenprojecten nu de bouwkosten nog laag zijn”.

Westplan is een beleggingsonderneming die voor institutionele en particuliere beleggers fondsen initieert met een focus op huurwoningen en supermarkten in het zuiden van de VS in en rondom grote steden. In totaal bezit Westplan ruim 8.650 huurwoningen en circa 92.000 m2 commercieel vastgoed in de VS.

Door Redactie | Gepubliceerd op 17 mei 2013