Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Arcona Property Fund N.V. keert interim-dividend uit

Arcona Property Fund N.V. keert, vooruitlopend op de publicatie van de definitieve halfjaarcijfers, een interim-dividend uit van EUR 0,10 per aandeel in contanten. De ex-dividend datum is 7 augustus 2017. Daarmee is de registratiedatum 8 augustus 2017. De betaalstellingsdatum is 9 augustus 2017.

Lees verder » Arcona Property Fund N.V. keert interim-dividend uit

Door Redactie | Gepubliceerd op 4 augustus 2017

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly

Crowdfunding: Crowdestate

Vastgoedvergelijker ziet een nieuwe beweging in de markt: Crowdfunding in vastgoed.

Deze keer stellen wij graag aan u voor crowdfundplatform Crowdestate.nl. Crowdestate is een innovatieve organisatie met veel affiniteit binnen het onroerend goed. Crowdestate staat onder toezicht van de AFM en neemt zo veel mogelijk maatregelen om zowel de consumenten als de vastgoedondernemers te beschermen. Op dit moment kunnen er meerdere projecten via Crowdestate worden gefund waaronder onderstaand project in Duitsland bestaande uit meerdere eengezinswoningen. 

Vastgoedvergelijker zal de komende periode meerdere projecten presenteren die door middel van crowdfunding worden gefinancierd.

Lees verder » Crowdfunding: Crowdestate

Door Redactie | Gepubliceerd op 3 augustus 2017

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly

Steeds meer internationale winkelketens in Nederland

te_huur_winkelruimteHet aantal internationale winkelketens in Nederland is sinds 2005 ruim verdubbeld. De internationalisering is vooral zichtbaar in de vier grote steden en in de branches kleding, schoenen, huishoudelijke en luxe artikelen. Dit kwam aanbod in het recentelijk verschenen Retail rapport van vastgoedadviseur Cushman & Wakefield, met als thema Couleur Internationale.

Lees verder » Steeds meer internationale winkelketens in Nederland

Door Redactie | Gepubliceerd op 19 juli 2017

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly

Toename stedelijke gezinnen vereist slimme woonformules

RadissonAmsterdamHet aantal huishoudens in Amsterdam neemt nog altijd toe, evenals het aantal gezinnen. Waar komen deze gezinnen terecht en is het mogelijk om een nieuw stulpje te vinden in Amsterdam als de huidige woning te klein is geworden? Vastgoedontwikkelaar AM tracht met een reeks onderzoeken onder de noemer “Woningmarkt in zicht” de perspectieven voor Amsterdamse gezinnen in de middenklasse te doorgronden.

Lees verder » Toename stedelijke gezinnen vereist slimme woonformules

Door Redactie | Gepubliceerd op 17 juli 2017

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly

Amsterdamse Middenhuurwoningen populair bij instromers en doorstromers

Amsterdam_DamstraatDe meest begeerde woonobjecten in Amsterdam bevinden zich in het middenhuursegment. Er is maar liefst zes keer meer interesse dan koopwoningen of woningen uit een lager huursegment. Huurders van een sociale woning staan te popelen om door te stromen. Het middenhuursegment is ook aanlokkelijk voor huurders buiten Amsterdam.

Lees verder » Amsterdamse Middenhuurwoningen populair bij instromers en doorstromers

Door Redactie | Gepubliceerd op 14 juli 2017

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly

Buitenlandse beleggingen Nederlands winkelvastgoed stevent af naar 1 miljard

supermarktc1000_1Sinds de laatste tien jaar is het animo van Nederlands vastgoed bij buitenlandse investeerders flink toegenomen. Het afgelopen jaar werd er door buitenlandse beleggers 900 miljoen euro geïnvesteerd in Nederlands winkelvastgoed. Dit jaar wordt er gepland om meer dan 1 miljard euro te beleggen in de Nederlands retailmarkt.

Lees verder » Buitenlandse beleggingen Nederlands winkelvastgoed stevent af naar 1 miljard

Door Redactie | Gepubliceerd op 14 juli 2017

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly

Gezondheid als een unique selling point voor kantoorvastgoed

groenvastgoedHet vinden van een huurder voor kantoorvastgoed is vandaag de dag een flinke uitdaging. Nederland kampt met een structurele leegstand van kantoorpanden. De concurrentie is groot. Eigenaren van vastgoed kijken dan ook naar andere mogelijkheden om hun product aantrekkelijker te maken.

Lees verder » Gezondheid als een unique selling point voor kantoorvastgoed

Door Redactie | Gepubliceerd op 14 juli 2017

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly

Emissie IMMO Huurwoningfonds Nederland snel voltekend

De emissie van het door fondsaanbieder Holland Immo Group gelanceerde IMMO Huurwoningfonds Nederland was na ruim vijf weken voltekend. De totale emissie bedroeg €23 miljoen verdeeld over 4.600 participaties van €5.000. Het fondsvolume bedraagt €53,5 miljoen. Hiervan wordt €30,5 miljoen hypothecair gefinancierd. Oprichting van het fonds vindt plaats op 20 juli 2017.

Lees verder » Emissie IMMO Huurwoningfonds Nederland snel voltekend

Door Redactie | Gepubliceerd op 12 juli 2017

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly

Omzet detailhandel in een treinversnelling

internet_winkelen_2Het CBS heeft onlangs in het Kwartaalmonitor detailhandel de groeicijfers bekend gemaakt. In de eerste drie maanden van 2017 boekte deze sector 4,8% meer omzet in vergelijking met dezelfde periode in 2016. Er was tevens sprake van een stijging van het volume (het aantal verkopen) met een percentage van 2.9%.

Lees verder » Omzet detailhandel in een treinversnelling

Door Redactie | Gepubliceerd op 12 juli 2017

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly

De Hypotheekshop: Aantal hypotheekaanvragen opnieuw gegroeid

hypotheek (1)Uit een bericht van De Hypotheekshop is het aantal hypotheekaanvragen in de periode januari – mei 2017 gestegen ten opzichte van dezelfde periode in 2016. Het aantal aanvragen viel met ongeveer 18% hoger uit. In de eerste vijf maanden van 2016 nam het aantal aanvragen, vergeleken met het voorgaande jaar, eveneens toe. Vergeleken met 2015 is het aantal aanvragen met circa 36% gestegen.

Lees verder » De Hypotheekshop: Aantal hypotheekaanvragen opnieuw gegroeid

Door Redactie | Gepubliceerd op 12 juli 2017

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly