Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Jeroen Hermus

Foto van Jeroen Hermus Jeroen Hermus MA MRICS RT is projectleider bij Brink Groep. Dagelijks is hij actief met het oplossen van financiële huisvestingsvraagstukken in de zorgsector. Zijn opdrachtgevers zijn zowel publieke als private partijen.

Zorgvastgoed: wie krijgt straks de meeste ‘likes’?

De zorgwereld staat aan de vooravond van grote veranderingen. De vergoedingsstructuur vanuit de overheid wijzigt en zorgbehoevenden gaan steeds meer zelf betalen. Door de toenemende marktwerking moeten zorgexploitanten zich onderscheiden van hun concurrenten. Wie krijgt straks de meeste ‘likes’? تعليم القمار

Lees verder » Zorgvastgoed: wie krijgt straks de meeste ‘likes’?

Door Jeroen Hermus | Gepubliceerd op 18 juli 2013

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email

Beleggen in zorgvastgoed

Door de toenemende vergrijzing en de introductie van marktwerking in de zorgsector ontwikkelt de Nederlandse zorgvastgoedmarkt zich in snel tempo. Marktpartijen beginnen zich te profileren en er ontstaan veel nieuwe initiatieven. Is deze sector interessant om in te beleggen? En wie zijn nu de eigenaren van dit vastgoed? Waar liggen de kansen en wat zijn voor- en nadelen van beleggen in deze sector?

De boekwaarde van zorgvastgoed in Nederland bedraagt circa 20 tot 22 miljard euro. De totale jaarlijkse investeringen in zorgvastgoed zijn naar schatting 2 tot 3 miljard euro.

Lees verder » Beleggen in zorgvastgoed

Door Jeroen Hermus | Gepubliceerd op 5 maart 2012

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email