Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Jan van der Wel

Foto van Jan van der Wel Jan van der Wel heeft tientallen jaren ervaring bij verschillende (vastgoed)banken en financiële instellingen. Hij bekleedde er diverse commerciële en leidinggevende functies in vastgoedbeleggingen,-financiering en in corporate banking. Na afronding van zijn opleiding Master of Financial Planning aan de Erasmus in 2008 richt hij zich als zelfstandige praktijk vooral op 'Het nemen van financiële beslissingen" door de particulier, ZZP-er, of de DGA. Of het nu om de planning gaat van iemands inkomen of pensioenvoorziening, de consequenties van de aankoop van een huis, een (vastgoed)beleggingsstrategie, estate planning, de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid of van een overlijden. Zijn uitgebreide vastgoedexpertise komt hem dagelijks van pas bij vragen over beleggingen. Zijn credo is 'Geld maakt niet gelukkig', maar als je weet waar je financieel aan toe bent, dan geeft je dat de rust om aan je levensgeluk te werken. Zijn ambitie is om daar een flinke steen aan bij te dragen. Zijn e-mailadres is: j.van.der.wel@yourfinancials.nl en website: www.yourfinancials.nl.

Zowel de particuliere belegger in vastgoedfondsen, als de doorsnee particulier laat steken vallen

Als verantwoordelijk beheerder van vastgoedfondsen, maar ook als financieel planner,  heb ik dat kunnen constateren. how much 1% injectable ivermectin for goats

Vóór de crisis was ik manager van vastgoedcv’s en sprak ik dagelijks met particuliere beleggers in vastgoedfondsen. Dat was een tijd dat de prijzen maar bleven doorstijgen en het steeds moeilijker werd om als vastgoedfondsenbedrijf  een goed prognoserendement aan de beleggers te bieden.  Wat mij toen opviel was dat particuliere beleggers veel te lichtvaardig in vastgoedfondsen stapten. Een kritische beschouwing van de kosten en de opbrengsten konden maar weinig beleggers opbrengen. Evenmin konden ze bedenken dat de vergrijzing en de thuiswerkontwikkeling op de loer lagen om vooral in de kantoorsector de nodige leegstand te veroorzaken. Er werd gekozen op vertrouwen en van horen zeggen.
Achteraf is het natuurlijk gemakkelijk om op iemands fouten te wijzen, maar eerlijkheid gebiedt  mij te zeggen dat ik ook al in die jaren menig belegger op de huidige problemen heb gewezen. vetrimec 1% (ivermectin) 50ml

Lees verder » Zowel de particuliere belegger in vastgoedfondsen, als de doorsnee particulier laat steken vallen

Door Jan van der Wel | Gepubliceerd op 19 mei 2011

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email

Vastgoedvergelijker presenteert columnist Jan van der Wel

Jan van der Wel heeft tientallen jaren ervaring bij verschillende (vastgoed)banken en financiële instellingen. Hij bekleedde er diverse commerciële en leidinggevende functies in vastgoedbeleggingen,-financiering en in corporate banking.
Na afronding van zijn opleiding Master of Financial Planning aan de Erasmus in 2008 richt hij zich als zelfstandige praktijk vooral op ‘Het nemen van financiële beslissingen” door de particulier, ZZP-er, of de DGA. Of het nu om de planning gaat van iemands inkomen of pensioenvoorziening, de consequenties van de aankoop van een huis, een (vastgoed)beleggingsstrategie, estate planning, de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid of van een overlijden. Zijn uitgebreide vastgoedexpertise komt hem dagelijks van pas bij vragen over beleggingen. Zijn credo is ‘Geld maakt niet gelukkig’, maar als je weet waar je financieel aan toe bent, dan geeft je dat de rust om aan je levensgeluk te werken. Zijn ambitie is om daar een flinke steen aan bij te dragen. Zijn e-mailadres is: j.van.der.wel@yourfinancials.nl en website: www.yourfinancials.nl.

Door Jan van der Wel | Gepubliceerd op 11 november 2010

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email