Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Frits Panhuyzen

Foto van Frits Panhuyzen Sinds 1977 was de heer Panhuyzen actief als makelaar na het voltooien van zijn HBS opleiding en kandidaats Nederlands Recht aan de Universiteit van Nijmegen. Vanaf 1986 was hij mede eigenaar van Nolthenius|Panhuyzen Commercieel o.g. Makelaars te Arnhem. Later is deze vennootschap overgenomen door de Kamerbeek Groep en vervolgens door Meeùs (Aegon). In de periode 1999 – 2004 was hij directeur bij Meeùs. Tevens is hij van 1995 tot 2006 als mede initiator en directeur actief betrokken geweest bij het vastgoed groeifonds FiduVast. Hierdoor beschikt hij over specifieke kennis en ervaring met betrekking tot het besturen van een beleggingsfonds. Zijn huidige functie is algemeen directeur van SynVest Beleggingsfondsen.

Wat zijn de consequenties van Brexit voor de vastgoedmarkt?

City_of_London_1 (1)De maand juni is volledig in de ban van het Brexit referendum. De spanning van het referendum heeft geleid tot een ware climax waarbij de Britten op de valreep, tegen de verwachtingen in, gekozen hebben om zich van de Europese Unie af te scheiden.

Lees verder » Wat zijn de consequenties van Brexit voor de vastgoedmarkt?

Door Frits Panhuyzen | Gepubliceerd op 1 juli 2016

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email

Innovatieve winkelformule biedt kansen

“Saai hè, leegstaande panden? U draagt hieraan bij door online te shoppen. leegstand_kantoren3Ga dus gezellig naar het dorp, koop in de winkels en help de economie”. Deze tekst las ik laatst op een winkelruit en schetst de malaise in het winkelvastgoed. De oplossing is echter niet zo simpel als hier wordt aangegeven.

Lees verder » Innovatieve winkelformule biedt kansen

Door Frits Panhuyzen | Gepubliceerd op 19 januari 2016

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email

Vastgoed is selectief goed

“Beleggersvertrouwen vastgoedmarkt op recordhoogte”, concludeert DTZ Zadelhoff in een recent onvastgoed1derzoek. Niet eerder was het sentiment onder beleggers zo positief als in het derde kwartaal van 2015, zelfs positiever dan in 2007. Ook het huidige beleggingsvolume nadert dit topjaar. Voor veel (particuliere) beleggers is er dan snel de neiging ook maar mee te doen. Maar pas op. Goed vastgoed vereist uiterst goede selectie.

Lees verder » Vastgoed is selectief goed

Door Frits Panhuyzen | Gepubliceerd op 16 november 2015

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email

Vastgoed hét beleggingsalternatief

De beweeglijkheid op de aandelenmarkten is terug. De opgaande trend van de afgelopen negen maanden (de AEX kwam van onder de 400 tot ruim boven 500) is onderbroken. Deze forse stijging van ruim 25% werd overigens voor een belangrijk deel ingegeven door de ECB, die met haar opkoopprogramma een sterke daling van de (kapitaal)marktrente afdwong.

Lees verder » Vastgoed hét beleggingsalternatief

Door Frits Panhuyzen | Gepubliceerd op 21 juni 2015

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email

Vastgoedbelegger: opgepast! (2)

Sprookjes bestaan niet. Veel beleggers laten zich echter (opnieuw) leiden door op het eerste gezicht aantrekkelijke maar zeer risicovolle alternatieven voor de lage rente op spaargeld. Dit zorgt er voor dat malafide aanbieders van vastgoedbeleggingen wederom kansen zien in de markt. Deel twee van de column; deze keer het Rendement en het Vastgoed zelf.

Lees verder » Vastgoedbelegger: opgepast! (2)

Door Frits Panhuyzen | Gepubliceerd op 20 april 2015

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email

Belegger in vastgoed: opgepast!

Veel beleggers laten zich (opnieuw) leiden door op het eerste gezicht aantrekkelijke maar zeer risicovolle alternatieven voor de lage rente op spaargeld. Dit zorgt er voor dat malafide aanbieders van vastgoedbeleggingen wederom kansen zien in de markt. In deze en twee volgende columns willen wij u wijzen op de gevaren bij een op het oog interessante aanbieding.

Lees verder » Belegger in vastgoed: opgepast!

Door Frits Panhuyzen | Gepubliceerd op 15 maart 2015

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email

Rendement ondanks lage rente en risico’s

We zullen in 2015 de toekomst opnieuw moeten uitvinden. Met deze historisch lage rentestand is het gevaar aanwezig dat de risico’s van beleggen volledig uit het oog worden verloren. ivermectin for roundworms Maak verstandige keuzes met uw verdiende geld. Ga niet voor het hoogste rendement.

Lees verder » Rendement ondanks lage rente en risico’s

Door Frits Panhuyzen | Gepubliceerd op 9 januari 2015

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email

Private Equity ziet bodem kantorenmarkt

Wereldwijd beursgenoteerd commercieel vastgoed is de best presterende beleggingscategorie van 2012 geworden met een rendement van 22%. Dit is ruim boven het rendement op aandelen. “De beurs heeft altijd gelijk”, zo luidt een oude wijsheid op Beursplein 5. Deze loopt meestal ruim een halfjaar vooruit op de ontwikkelingen. Tellen we daarbij op dat private equity volop (kantoren) fondsen aan het opkopen is, dan zou de bodem in dit segment nu wel eens bereikt kunnen zijn.

Lees verder » Private Equity ziet bodem kantorenmarkt

Door Frits Panhuyzen | Gepubliceerd op 23 januari 2013

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email

Duits vastgoed kansrijk

De Duitse vastgoedmarkt geniet een gezonde belangstelling en staat bovenaan de lijstjes van landen om in te investeren door institutionele beleggers. Duitsland dient als een politiek en financieel-economisch voorbeeld in Europa. In deze turbulente beleggingstijden is het van belang serieus te kijken naar een (vastgoed)markt die zich stabiel ontwikkelt. لعبت روليت

Lees verder » Duits vastgoed kansrijk

Door Frits Panhuyzen | Gepubliceerd op 26 september 2012

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email

Het vastgoedtij keert!

Één van de meest prominente Goeroes in de wereld is over de dam: Marc Faber. In zijn nieuwsbrief www.gloomboomdoom.com ziet hij, evenals voormalig Bundesbank-Bankier Thilo Sarrazin, kansen voor beleggers. De twee pleiten er voor om weer te gaan beleggen in vastgoed.

Lees verder » Het vastgoedtij keert!

Door Frits Panhuyzen | Gepubliceerd op 7 september 2012

LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email