Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

WT Vastgoed BV

Over WT Vastgoed

Particuliere beleggers zoeken stabiliteit en transparantie in hun beleggingsportefeuille. Hierdoor verschuift de interesse steeds meer naar vastgoedbeleggingen. Solide vastgoedfondsen blijken over de jaren heen een gezonde basis van de beleggingsportefeuille te vormen. Ook de particuliere cliënten van WT Vastgoed BV hebben een toenemende belangstelling voor beleggen in vastgoed. Dit is voor WT Vastgoed BV reden geweest om vastgoedfondsen te introduceren waarbij transparantie de leidende factor is.

Hiertoe heeft zij in 2010 Aedificium BV opgericht. Deze vennootschap houdt zich bezig met de introductie en het beheer van vastgoed-fondsen. De dagelijkse leiding van Aedificium is in handen van directielid de heer Wiebe Bakker, die afkomstig is van onder andere Bouwfonds Real Estate Investment Management en ING Real Estate Finance. De ruime onroerend goed-expertise en het netwerk van Wiebe Bakker vormen een goede aanvulling op de ervaring van Aedificium BV met het beheer van beleggingsfondsen.

De Aedificium-vastgoedfondsen zijn gericht op Nederlands commercieel vastgoed (woningen, winkels of bedrijfsruimten). Door een focus op panden met goede huurders en langjarige huurcontracten (bij voorkeur minimaal 5 jaar) wordt gekozen voor de opzet van fondsen met een beperkt risicoprofiel.
De belegger weet vooraf in welke objecten wordt geïnvesteerd. Deze transparantie is een groot voordeel van de Aedificium-vastgoedfondsen. Tevens verschaft Aedificium haar beleggers dagelijks toegang tot de fianciele gegevens van het desbetreffende fonds.

Aedificium Vastgoed is een onafhankelijke vastgoedbelegger. Zij beschikt over een uitgebreid netwerk van vastgoedmakelaars. Bij de financiering van vastgoed wordt samengewerkt met een groot aantal banken.

 

Geplaatste vastgoedfondsen

 

Staf

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws