Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Wilgenhaege Fondsen Management BV

Wilgenhaege Fondsen Management

Wilgenhaege Fondsen Management B.V. is 6 juli 2005 opgericht en heeft als doel het oprichten, structureren, beheren, aanbieden van en/of deelname in vennootschappen en ondernemingen. De primaire focus van de beleggingsfondsen is vastgoed.

Wilgenhaege Fondsen Management B.V. is van mening dat zij door haar beleid in staat is voor de beleggers in haar fondsen op langere termijn aantrekkelijke rendementen te realiseren. Daarnaast heeft zij zich ten doel gesteld transparant te zijn in haar handelen en de betrokkenheid van de beleggers bij haar fondsen te verhogen. De beleggingen zijn gericht op een stabiele rendementsontwikkeling, bestaande uit een direct resultaat (de ontvangen huren minus de exploitatiekosten) en een indirect resultaat (waardeontwikkeling van de objecten).

De initiatiefnemers van Wilgenhaege Fondsen Management B.V. hebben brede ervaring en een goed track record op het gebied van investeringen, vastgoed, corporate governance, kapitaalmarkten en corporate finance. Wilgenhaege Fondsen Management B.V. onderscheidt zich door haar gedegen marktkennis, netwerk en onderzoek alvorens te investeren

Samen met Wilgenhaege Property Management B.V. wordt het management en het technische, commerciële en administratieve beheer gevoerd voor de fondsen Propertunity NL N.V. en WFM CV I.

Wilgenhaege Fondsen Management B.V. heeft op grond van artikel 2:65, lid 1, sub a Wet op het financieel toezicht een vergunning bij de Autoriteit Financiële Markten als Beheerder van een beleggingsinstelling in financiële instrumenten en vastgoed.

 

Geplaatste vastgoedfondsen

 

Staf

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws