Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Westplan Investors N.V.

Westplan

Westplan initieert en beheert besloten vastgoedfondsen op een transparante manier voor particuliere en institutionele beleggers. Westplan is gespecialiseerd in residentieel en commercieel onroerend goed in het zuiden van de VS. Vanuit haar kantoor in Atlanta wordt er dagelijks in deze markten geopereerd. Hierdoor kunnen de Westplan relaties profiteren van haar gedegen beheeractiviteiten en de begeleiding bij lucratieve investeringen.

Westplan is sinds 1994 actief in het aanbieden van vooral Amerikaanse vastgoedinvesteringen aan Nederlandse particuliere en institutionele investeerders. Van de totaal 60 fondsen zijn er momenteel 50 geheel afgerond. Over deze projecten is een bovengemiddeld rendement gerealiseerd. De nadruk in onze portefeuille ligt bij huurwoningen.

De AFM heeft in het kader van de Wet op het financieel toezicht (Wft) op 4 mei 2012 aan Westplan Beheerder N.V. een vergunning verleend op grond van artikel 2:65, eerste lid Wft. Beheerder was geregistreerd bij de AFM en stond Beheerder onder toezicht van de AFM. Aangezien de fondsen die Westplan momenteel in de markt zet, niet kwalificeren als Beleggingsinstelling, maar als ondernemen (door het build-fill-sell principe) heeft Westplan besloten de artikel 2:65 beheerdervergunning in te leveren. Dit is door de AFM geaccepteerd en per 15 mei 2014 geëffectueerd.

Voor een totaal en volledig overzicht van de geplaatste en lopende fondsen kunt u kijken op: http://www.westplan.nl/trackrecord 

 

Staf

 

Nieuws

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws