Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Westplan Investors N.V.

Westplan

Westplan initieert en beheert besloten vastgoedfondsen op een transparante manier voor particuliere en institutionele beleggers. Westplan is gespecialiseerd in residentieel en commercieel onroerend goed in het zuiden van de VS. Vanuit haar kantoor in Atlanta wordt er dagelijks in deze markten geopereerd. Hierdoor kunnen de Westplan relaties profiteren van haar gedegen beheeractiviteiten en de begeleiding bij lucratieve investeringen.

Westplan is sinds 1996 actief in het aanbieden van vooral Amerikaanse vastgoedinvesteringen aan Nederlandse particuliere en institutionele investeerders. Van de totaal 39 fondsen zijn er momenteel 20 geheel afgerond. Over deze projecten is een boven gemiddeld rendement gerealiseerd. De nadruk in onze portefeuille ligt bij huurwoningen.

Westplan Investors N.V. is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en heeft een doorlopende vergunning op basis van artikel 2:65 van de Wet op het financieel toezicht (Wft).

Voor een totaal en volledig overzicht van de geplaatste en lopende fondsen kunt u kijken op: http://www.westplan.nl/trackrecord 

Forumvast

Westplan is lid van FORUMVAST, de belangenvereniging voor aanbieders van niet-beursgenoteerde vastgoedbeleggingsproducten die zich hoofdzakelijk richten op particuliere beleggers.

Deze branchebrede vereniging richt zich primair op het behartigen van de belangen van haar leden.

FORUMVAST is geen keurmerk voor aanbieders, hetgeen ook in de statuten en reglementen tot uitdrukking komt. Het afgeven van een keurmerk blijft het exclusieve domein van andere stakeholders in de branche, zoals bijvoorbeeld de STV.

Op deze wijze wordt getracht een helder onderscheid in de markt neer te leggen tussen enerzijds de vereniging als pure belangenvertegenwoordiger van een branchebrede groep van aanbieders, en anderzijds onafhankelijke instanties die producten, organisaties of personen toetsen.

 

Geplaatste vastgoedfondsen

 

Staf

 

Nieuws

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws