Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

United Momentum Group

United Momentum Group

United Momentum Group (UMGroup) is actief in planontwikkeling, grondexploitatie en de realisatie van gebouwen. UMGroup hanteert een duurzame bedrijfsstrategie en is gespecialiseerd in Polen, een van de twaalf ‘Big Emerging Markets’ van de wereld. Dit jaar groeit Polen naar verwachting met 4% en realiseert daarmee 20 jaar onafgebroken economische groei. Tijdens de huidige crisis in Europa heeft Polen als enige EU-lidstaat geen recessie gekend.

UMGroup realiseert ondermeer herbestemmingen, infrastructuur en gezonde woonwijken en juist de keuze om op duurzame wijze waarde toe te voegen aan de UMGroup projecten in Polen, resulteerde in 2011 (Q3) voor het zesde jaar op rij in positieve rendementen. De investeerders bij UMGroup zijn niet achtergesteld op een bankfinanciering en genoten een gemiddeld jaarrendement van 11,7%.

Doelstelling

United Momentum Group is internationaal ontwikkelaar van duurzame leefomgevingen en gebouwen (met name residentieel) en is gespecialiseerd in Polen. Wij creëren kwaliteit van leven voor de mensen die gebruik maken van de projecten die wij realiseren. Gericht op toekomstbestendig rendement, vinden we samen met een selecte groep ondernemende investeerders nieuwe wegen. En als er nog geen weg is, dan bouwen we die.

UMGroup heeft de missie om in 2014 in de top 100 van Europa’s leidende gebiedsontwikkelaars op het gebied van duurzame woningbouw en grondexploitatie te staan en in Polen de nummer 1-positie te bereiken.

Trackrecord

Download hier het trackrecord.

 

Staf

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws