Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

The IBUS Company

The IBUS Company

The IBUS Company is een onafhankelijke, internationale en ondernemende vastgoedmaatschappij. IBUS heeft sinds haar oprichting in 1992 voor meer dan EUR 1,3 miljard aan vastgoedinvesteringen gedaan. Klanten van IBUS zijn (multi) family offices, (onafhankelijke) vermogensbeheerders, vermogende private investeerders en instellingen en institutionele beleggers. Onze kernwaarden zijn:

Onafhankelijk IBUS is niet afhankelijk van een groter financieel conglomeraat. Hierdoor kunnen beslissingen snel genomen worden. Uitgangspunt bij iedere beslissing is het verwachte rendement. In 2006 heeft IBUS haar zelfstandigheid middels een management buy-out langjarig gewaarborgd.

Internationaal IBUS speelt in op vastgoedkansen verspreid over de hele wereld. Momenteel investeren we in Europa, Noord-Amerika en Azië. We hebben vestigingen in Amstelveen, Washington DC en Vietnam en werken samen met lokale partners in diverse landen.

Ondernemend Door onze jarenlange vastgoedervaring beschikken we over uitgebreide kennis van alle facetten van de vastgoedsector. IBUS heeft in de loop der jaren vrijwel alle mogelijke investeringstrajecten doorlopen. Dit varieert van de aankoop van in uitstekende staat verkerende retail- en kantoorpanden met lange huurcontacten tot herontwikkeling en herpositionering van woningen. Daarnaast hebben we zowel zelfstandig als met lokale ontwikkelpartners diverse projectontwikkelingen succesvol afgerond.

Investeringsfilosofie

Onze investeringsstijl kan het beste worden omschreven als ondernemend, waarbij de nadruk ligt op de timing van aankoop en verkoop. Om een optimaal rendement te behalen bij verkoop, voeren we actief asset management vanaf het moment dat het vastgoed in ons bezit is. Herontwikkeling, herpositionering en projectontwikkeling behoren hierbij tot de mogelijkheden. Kernwoorden in onze filosofie zijn: research, gelijkheid van belangen en realisme/conservatisme en transparantie naar participanten.

Research Uitgebreide research drijft iedere investeringsbeslissing van IBUS. Hierover vindt u meer onder Research aanpak

Gelijkheid van belangen IBUS streeft ernaar om te allen tijde gelijke belangen te hebben met haar beleggers. Daarom participeren we zelf in de regel mee in onze fondsen. Daarnaast zijn onze vergoedingen middels een performance fee gekoppeld aan de performance van de investeringen. Deze performance fee wordt afgerekend bij verkoop (realisatie). De focus bij investeringen ligt daardoor altijd op het verwachte rendement.

Realisme/conservatisme IBUS hanteert een conservatieve financieringspolitiek. Rendementsschattingen worden gebaseerd op realistische uitgangspunten en niet op optimistische schattingen. IBUS is bereid om onder bepaalde marktomstandigheden te investeren op basis van volledig eigen vermogen.

Transparantie IBUS hecht aan een volledig open communicatie met haar investeerders, zowel in goede als in minder goede tijden.

Trackrecord

Download hier het trackrecord.

 

Nieuws

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws