Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

SynVest Fund Management B.V

Synvest

SynVest beleggingsfondsen is een zeer ervaren aanbieder van beleggingsfondsen op het gebied van onroerend goed. Wij hebben één doel: een zo optimaal mogelijk rendement voor onze beleggende klanten die tegen een redelijk risico willen investeren. Nu én in de toekomst.

Het SynVest RealEstate Fund NV belegt uitsluitend in commercieel vastgoed in Nederland. Dit fonds met een totaal vermogen van circa 100 miljoen euro is in 2005 geïnitieerd. Eind 2011 is het SynVest German RealEstate Fund NV gelanceerd. Dit fonds belegt in winkels en (zorg)woningen gelegen in Duitsland.

Synvest en de AFM

Synvest Fund Management BV is een ervaren en transparante aanbieder van beleggingsfondsen op het gebied van onroerend goed.  Sinds 2005 heeft de Autoriteit Financiële Markten (AFM) SynVest een vergunning in het kader van de Wet toezicht beleggingsinstellingen verstrekt. Toekenning van deze vergunning geeft het recht om certificaten uit te geven.

De certificaten zijn op verschillende manieren verhandelbaar.

- De stukken van beide fondsen zijn vrij verhandelbaar. U kunt ze zelf aan een relatie, familielid of kennis overdragen.

- De certificaten van SynVest RealEstate Fund NV kunnen na 3 jaar aan het vastgoedfonds worden aangeboden. Bij het nieuwe SynVest German RealEstate Fund NV zijn de certificaten direct na aankoop weer aan het fonds te verkopen. Er geldt wel een afslag systeem. Het vastgoedfonds heeft de verplichting deze certificaten in te kopen tegen de dan geldende koers;

- U kunt de certificaten SynVest RealEstate Fund NV wel direct na aankoop verkopen via NPEX;

Download hier het trackrecord.

 

Vastgoedfondsen

 

Geplaatste vastgoedfondsen

 

Staf

 

Nieuws

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws