Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Steenwell BV

Over Steenwell BV

Meer uit vastgoed
Steenwell wil vastgoedeigenaren en participanten optimaal rendement bieden, tegen een beheersbaar risico. Uitgangspunt is hierbij een goede bezettingsgraad.

Nuchter
Wij beloven geen torenhoge rendementen en onrealistische resultaten, maar staan met onze benen op de grond. Nuchter. We hebben oog voor ontwikkelingen in de markt, maar laten ons niet gek maken: kwaliteit en continuïteit blijven altijd leidend.

Betrokken
Met veel van onze participanten en vastgoedeigenaren hebben we een langdurige relatie. Dat past bij ons, bij hoe we werken en bij het langetermijnkarakter van onze dienstverlening. Diezelfde betrokkenheid zie je ook op een andere manier terug: in de kwaliteit van het beheer van het vastgoed. We houden de beheerszaken zoveel mogelijk in eigen hand en de lijnen met partners en leveranciers kort.

Transparant
We zijn zo transparant mogelijk. Dat past niet alleen in deze tijd; het is ook nodig om optimaal te kunnen samenwerken. Onze visie is dat alle informatie, ook die over opbrengsten en kosten, transparant moet zijn. Als vastgoedeigenaar en als belegger kunt u dus overal en altijd de voor u relevante gegevens opvragen en inkijken. Elke stap die we zetten, is uit te leggen. Aan iedereen.

Professioneel
Als het op het vastgoed van onze opdrachtgevers aankomt, leggen we de lat hoog. Daarom werken we alleen met de beste leveranciers, partijen met een bewezen staat van dienst. Die professionaliteit verwachten we ook van onszelf: Steenwell beschikt over een doorlopende AFM-vergunning en voldoet aan alle eisen van de WFT.

 

Geplaatste vastgoedfondsen

 

Staf

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws