Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Staalbankiers

Staalbankiers

Profiel
Staalbankiers is al vanaf 1916 actief als private bank. Oprichter Machiel Staal wilde dat in alles wat zijn bank deed de klant centraal zou staan. Dat uitgangspunt is altijd de kern gebleven in de dienstverlening van Staalbankiers. In 1994 werd Staalbankiers onderdeel van Achmea, een sterke financiële dienstverlener.

De kernactiviteit van Staalbankiers bestaat uit het in kaart brengen van uw financiële huishouding en de wensen en doelstellingen die daarmee samenhangen. Deze analyse wordt vervolgens integraal vertaald naar de inrichting van uw beleggingsportefeuille. Naast deze hoogwaardige dienstverlening (waarbij behalve financiële planning ook de coördinatie van estate planning aan de orde kan zijn), verleent Staalbankiers de diensten die u van een goede private bank mag verwachten. Denk daarbij aan beleggingsadvies en orderuitvoering, spaarproducten (inclusief deposito's), betalingsverkeer (inclusief betaalpas en creditcard), (woonhuis) financiering en DGA-advies. Welke vorm van dienstverlening u ook wenst, Staalbankiers zorgt ervoor dat u steeds de best passende oplossing aangereikt krijgt. Zorgvuldigheid, persoonlijke aandacht en onafhankelijkheid staan daarbij voorop.

Heldere dienstverlening
Staalbankiers is een solide en transparante bank. Wij beschikken over een ruime liquiditeitspositie en een solvabiliteit die ultimo 2010 met circa 17 procent ruim boven het door de toezichthouder vereiste minimum van 8 procent ligt.

Wij voeren een beheerst balansmanagement. Zo zetten wij onze overtollige liquiditeiten uitsluitend uit bij betrouwbare partijen en beleggen wij een bescheiden deel van onze overtollige liquiditeiten in AAA-staatspapier. Wij beleggen onze middelen niet in aandelen of gestructureerde producten.

Per ultimo 2010 hadden wij € 2,6 miljard vermogen onder beheer, € 1,7 miljard toevertrouwde middelen en een zelfde bedrag aan klantfinancieringen uitstaan.

 

Geplaatste vastgoedfondsen

 

Staf

 

Nieuws

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws