Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Sonneborgh BV

Als belegger en eigenaar van maatschappelijk vastgoed bouwen wij aan een veilige en geborgen leefomgeving voor ouderen, goede en betaalbare woningen, inspirerende leeromgevingen voor kinderen en moderne sportfaciliteiten. Het is onze ambitie om onze vastgoedportefeuille op korte termijn door te laten groeien naar een portefeuille van € 100 miljoen aan maatschappelijk vastgoed.

Sonneborgh bouwt mee aan een aantrekkelijke wereld voor de meest kwetsbare groepen in onze samenleving. Wij zijn op zoek naar investeerders die als partner betrokken willen zijn bij het realiseren van deze missie. Bent u op zoek naar mogelijkheden om duurzaam en maatschappelijk betrokken te investeren in vastgoed? Dan bieden wij u de mogelijkheid om via Sonneborgh te beleggen in maatschappelijk vastgoed.

Sonneborgh Groep

De heer Peter Schiphorst is directeur-grootaandeelhouder van Sonneborgh Groep. Na afronding van de opleidingen bouwtechnische bedrijfskunde, economie en post hbo, is hij begonnen bij een vastgoedontwikkelaar in Eindhoven. Maar vanaf dag één wilde hij ondernemer worden. Dit heeft geresulteerd in de oprichting van Coresta en later Sonneborgh Groep. De dagelijkse leiding is in handen van het managementteam (MT) en bestaat naast Peter Schiphorst uit de heer ir. Arjan Kuijpers (commercieel manager), mevrouw ir. Carola Boonen (senior ontwikkelmanager), de heer ir. Ben Feijts (controller en assetmanager) en de heer ir. Jeroen van Oudenaarden (manager bedrijfsvoering van ontwikkel- en realisatiedochter Coresta).

Schermafbeelding 2019-02-13 om 10.21.31

 

Geplaatste vastgoedfondsen

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws