Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

SNS Property Finance

SNS Property Finance

Property Finance is ontstaan vanuit de vastgoedwereld. Daar liggen onze wortels; dat verklaart ook onze affiniteit en expertise. Sinds 1 december 2006 behoren wij tot SNS REAAL.

Wij helpen onze klanten om kansen in commercieel vastgoed te benutten. Samen met hen zoeken wij continu naar de optimale balans tussen risico en rendement. Hollandse degelijkheid, koopmanschap en daadkracht zijn de meest in het oog springende kenmerken van onze onderneming.

Onze klanten zijn vooral te vinden onder beleggers. Integrale toekomstvisies van overheden zijn vertrouwd terrein voor ons. Bovendien kennen we de uitdagingen in ruimtelijke, sociaal-culturele, economische en procedurele zin.

Klanten roemen onze kennis. Die expertise is verankerd bij medewerkers in front én back office en gaat verder dan kennis op het gebied van vastgoed. We beschikken namelijk ook over kennis van financiële markten, accountancy en juridische zaken. Daarnaast staan financieel vakmanschap, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid bij ons hoog in het vaandel. Aangezien financieringsvraagstukken op het gebied van vastgoed groter en complexer worden, fungeren wij steeds vaker als klankbord voor klanten. We opereren dicht op de markt en zijn we in staat snelle beslissingen te nemen.

Strategie

SNS Bank Zakelijk richt zich volledig op de markt voor het midden- en kleinbedrijf, met producten op het gebied van betalen, kredietverlening, sparen en verzekeren. Vanuit SNS Bank Zakelijk denken we op een professionele wijze mee met onze klanten om de kwaliteit van wonen, werken en winkelen voor nu en in de toekomst te versterken. Daarbij richten we ons volledig op de Nederlandse markt.

Property Finance is verantwoordelijk voor de afbouw van internationale financieringen, participaties en financieringen in behandeling bij de afdeling Restructuring & Recovery. Lopende financieringen met een hoger risico, zoals grondfinancieringen en grote Nederlandse projectfinancieringen blijven ook in dit bedrijfsonderdeel. Deze producten zullen wij in de toekomst niet meer voeren. Hierdoor wordt het risicoprofiel van het bedrijf meer in lijn gebracht met dat van het moederbedrijf SNS REAAL. Property Finance wordt de komende 2-4 jaar volledig afgebouwd.

 

Nieuws

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws