Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Sectie5 Investments NV

Sectie5 Investments NV

Sectie5 structureert hoog renderende vastgoed beleggingsfondsen met een gematigd risicoprofiel voor een exclusieve groep particuliere investeerders, alsmede voor institutionele beleggers. Direct contact en maatwerk speelt een belangrijke rol. Voor elk fonds wordt met een beperkte groep beleggers gewerkt, zodat er snel ingespeeld kan worden op de specifieke wensen van de investeerders.

Sectie5 selecteert kwaliteitsgebouwen op goede locatie, met solvabele huurders en een lange gemiddelde duur van de huurovereenkomsten. Door een uitgebreid netwerk en relevante ervaring zijn in het verleden uitstekende rendementen behaald. Daarnaast slaagt Sectie5 er voortdurend in om de juiste dynamiek te vinden tussen nieuwe acquisities, waarde maximalisatie door effectief vastgoedmanagement en het optimale verkoopmoment.

Forumvast

Sectie5 is lid van FORUMVAST, de belangenvereniging voor aanbieders van niet-beursgenoteerde vastgoedbeleggingsproducten die zich hoofdzakelijk richten op particuliere beleggers.

Deze branchebrede vereniging richt zich primair op het behartigen van de belangen van haar leden.

FORUMVAST is geen keurmerk voor aanbieders, hetgeen ook in de statuten en reglementen tot uitdrukking komt. Het afgeven van een keurmerk blijft het exclusieve domein van andere stakeholders in de branche, zoals bijvoorbeeld de STV.

Op deze wijze wordt getracht een helder onderscheid in de markt neer te leggen tussen enerzijds de vereniging als pure belangenvertegenwoordiger van een branchebrede groep van aanbieders, en anderzijds onafhankelijke instanties die producten, organisaties of personen toetsen.

 

Vastgoedfondsen

 

Geplaatste vastgoedfondsen

 

Staf

 

Nieuws

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws