Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Schild Holland Fonds N.V.

Schild Holland Fonds

Schild Holland Fonds is een gespecialiseerde en onafhankelijke onderneming die particuliere- en institutionele beleggers de mogelijkheid biedt te investeren in vastgoedobligaties van goed renderende, stabiele vastgoedfondsen gericht op het behalen van direct uitkeerbaar rendement. Het geselecteerde vastgoed voor deze fondsen voldoet aan hoge kwaliteitseisen. De locatie, bereikbaarheid en het object voldoen aan strenge eisen. Dat geldt ook voor de kwaliteit van de huurders.

Schild Holland Fonds NV is een dochteronderneming van ’t ZuiderOord NV. Samen met SHF Real Estate BV zijn zij voortgekomen uit het in 1983 opgerichte Malieschild. De meer dan 25 jaar opgebouwde expertise op het gebied van consultancy, projectmanagement, vastgoedbeheer en beleggingen ten behoeve van arbeidsvoorziening, Riagg, politie, thuiszorgorganisaties en ROC’s wordt nu ingezet voor de onder handen zijnde obligatiefondsen.

Schild Holland Fonds NV en SHF Real Estate BV zijn dan ook betrouwbare en solide partners gedurende de gehele looptijd van de belegging. Schild Holland Fonds NV is expert in financiering en vastgoedemissies en heeft ruime ervaring in het structureren van cv’s en obligatiefondsen voor de vastgoedsector. Inmiddels zijn diverse cv’s en obligatiefondsen gerealiseerd met een totaal vermogen van € 200 miljoen en een eigen vermogen van € 80 miljoen.

Het beheer van het vastgoed is uitbesteed aan Duitse zeer professionele property managers die de markt en (huur) wetgeving grondig kennen. Desalniettemin worden alle objecten elk kwartaal door onze kwaliteitsinspecteur bezocht, die daarna een rapport opstelt. Eenmaal per jaar wordt de solvabiliteit en krediet waardigheid gecontroleerd middels een rapport van de Duitse Creditreform.

 

Geplaatste vastgoedfondsen

 

Staf

 

Nieuws

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws