Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Rijnvast BV

RijnVast

RijnVast stelt zich tot doel om beleggingsproducten voor particuliere investeerders te bieden die een optimale verhouding kennen tussen rendement en risico. De RijnVast fondsen worden overwegend gestructureerd als Box III beleggingen. De netto belastingdruk wordt daardoor voor de investeerders beperkt tot 1,2% van het geïnvesteerde bedrag. Bij het structureren van de fondsen maakt RijnVast gebruik van gerenommeerde partijen op het gebied van fiscaal, juridisch en financieel gebied.

Potentiële beleggingspanden worden altijd getoetst aan de hand van een lijst met criteria. Alleen objecten die aan die criteria voldoen komen in aanmerking voor aankoop ten behoeve van een van de fondsen. Voor de (technische) beoordeling van de panden wordt altijd samengewerkt met gekwalificeerde adviseurs en bedrijven.

Het commercieel, technische en administratief beheer van het vastgoed besteden we uit aan beheerorganisaties die in de nabijheid van het vastgoed werkzaam zijn. Op die manier is RijnVast in staat om een goede relatie met de huurders te onderhouden, iets dat belangrijk is voor het rendement van de vastgoedportefeuille.

RijnVast is contribuant van de Stichting Transparantie Vastgoedfondsen

RijnVast heeft zich als contribuant bij de Stichting Transparantie Vastgoedfondsen (STV) aangesloten. De STV wil een concrete bijdrage leveren aan de gewenste zelfregulering van beleggingsproposities door niet-beursgenoteerde vastgoedbeleggingsinstellingen. Het bestuur van de STV acht zich naar letter en geest volledig onafhankelijk van iedere belanghebbende van dergelijke beleggingsinstellingen. De STV heeft een gedragscode opgesteld die beschrijft welke normen en waarden de aanbieders van niet-beursgenoteerde vastgoedbeleggingsinstellingen bij hun functioneren in acht dienen te nemen. RijnVast onderschrijft deze gedragscode en zal deze voor zover van toepassing en voor zover mogelijk toepassen in de bedrijfsvoering.

 

Geplaatste vastgoedfondsen

 

Staf

 

Nieuws

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws