Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Princehof Vastgoed B.V.

Princehof Vastgoed

Princehof Vastgoed is initiatiefnemer van vastgoedprojecten in de vorm van besloten fondsen. Princehof Vastgoed is de holding-maatschappij voor verschillende beheervennootschappen, die het management en het beheer van de verschillende objecten verzorgen. Het management beschikt gezamenlijk over meer dan 65 jaar ervaring in het onroerend goed en is middels zustervennootschappen actief binnen projectontwikkeling, aannemerij, makelaardij en beleggingen. De activiteiten vinden voornamelijk plaats binnen de Benelux en Duitsland. Het management van Princehof Vastgoed B.V. participeert zelf ook middels deelname actief mee in de fondsen.

Beleggingsfilosofie

Princehof Vastgoed richt zich op gebouwen op goede locaties in alle sectoren van de vastgoedmarkt. De focus van Princehof Vastgoed ligt voornamelijk op de Benelux en Duitsland.

Door de relatief beperkte omvang van de Nederlandse vastgoedmarkt en de grote vraag naar goede beleggingsobjecten, zijn de prijzen de afgelopen tijd sterk gestegen. Deze trend van prijsstijgingen deed zich in andere landen waaronder Duitsland ook voor. Ondanks dit zijn de prijzen in Duitsland stabieler gebleven en biedt de markt nog goede kansen. De focus zal de aankomende jaren voornamelijk liggen op de aankoop van woningen in het westen van Duitsland indien zich hier interessante kansen voordoen.

Bij de selectie van vastgoedobjecten richt Princehof Vastgoed zich op goede locaties en op de kwaliteit van zowel de stenen als de huurders.

Selectiecriteria die door Princehof Vastgoed worden gehanteerd zijn onder meer:

  • Hoofdzakelijk woningen, seniorenwoningen en plegeheime in Duitsland
  • Ligging en kwaliteit van het object
  • Betrouwbaarheid van de huurders
  • Langlopende geïndexeerde huurcontracten in geval van commercieel vastgoed
  • Huurprijsniveau ten opzichte van marktniveau
  • Gunstige rendementen in combinatie met beperkte risico's

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws