Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Nederlandsche Vastgoed Investerings Maatschappij

Over NEDVIM

NEDVIM is een houdster- en financieringsmaatschappij, gespecialiseerd in investeren in Nederlands vastgoed. Met onze obligaties kunt u op een veilige en flexibele manier beleggen in combinatie met sparen en zo aan uw vermogensopbouw werken.

  • Op een veilige manier, want het Nedvim Garantiefonds N.V. staat garant voor de nakoming van onze verplichtingen aan u.
  • Op een flexibele manier, want u blijft zelf aan het roer. De rente kunt u naar wens herinvesteren of uit laten keren. Daarnaast heeft u de mogelijkheid tot bijstorten en onttrekken.

NEDVIM hanteert de kernwaarden integriteit, transparantie, flexibiliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit. Deze kernwaarden zijn bepalend voor onze activiteiten en leidend in onze aanpak.

Transparantie

Onze directie hecht aan een integere en transparante bedrijfsvoering. Eigendom, bestuur en raad van advies zijn bij ons gescheiden. Ook in onze communicatie proberen wij zo transparant en integer mogelijk te zijn. Zo wijzen wij actief op de risico's die verbonden zijn aan de belegging in onze obligaties. NEDVIM is ontheffing verleend door De Nederlandsche Bank.

Het prospectus is aan de hand van de Prospectusverordening opgesteld, onafhankelijk getoetst en volledig transparant bevonden. Daarnaast heeft NEDVIM zichzelf de verplichting opgelegd ieder kwartaal een rapportage met betrekking tot het resultaat en haar vermogenspositie te publiceren. Tevens wordt ieder jaar haar jaarrekening verplicht gecontroleerd door een registeraccountant. Dit betekent dat de financiële rapportages van NEDVIM aan alle gebruikelijke wetten en regels omtrent waardering en resultaatbepaling moeten voldoen.

 

Geplaatste vastgoedfondsen

 

Staf

 

Nieuws

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws