Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Libertas Investments BV

Libertas Investments BV

Libertas Investments is een in vastgoed gespecialiseerde dienstverlener. Wij initiëren en beheren beleggingsfondsen voor de particuliere belegger. Wij staan voor langjarige samenwerking met onze beleggers en zakelijke partners, omdat wij geloven dat daarmee duurzaam rendement wordt gerealiseerd. De fondsen van Libertas Investments bieden beleggers een aantrekkelijk direct/uitkeerbaar rendement met een relatief laag risico.

Libertas Investments is onafhankelijk en dient geen andere belangen dan die van haar opdrachtgevers en haar beleggers. Wij beschikken over ruime kennis en ervaring op het gebied van vastgoed, financiering en fondsenstructurering. De basis van de fondsen is altijd een gezonde exploitatie op een goede locatie, blijkens uitgebreid onafhankelijk vestigingsplaatsonderzoek. Libertas opereert transparant met volledig inzicht in de financiële verwachtingen, zowel qua opbrengsten als kosten.

Wij communiceren op direct wijze en in begrijpelijke taal. Zo voorkomen wij onduidelijkheden of verrassingen.

Fondsen

Erasmus Supermarktfonds CV (inschrijving geopend)

Fondsinvestering : € 5.395.000 Locatie : Plein 1953 13 te Rotterdam.

Gemiddeld verwacht totaalrendement : 9,6% per jaar.

Gemiddeld verwacht beleggersrendement na aflossing : 7,3% per jaar.

Erasmus Supermarktfonds CV biedt u de mogelijkheid te beleggen in een moderne solitaire supermarkt van 2.400 m2 in Rotterdam. De supermarkt ligt aan een doorgaande weg en is daardoor goed bereikbaar. Er is royale gratis parkeergelegenheid in de ondergrondse openbare parkeergarage (deze garage behoort niet tot de belegging). De winkel is in januari van dit jaar volledig nieuw ingericht waarna Dirk de winkel in gebruik heeft genomen. De winkel presteert zeer goed met een weekomzet van ca. € 300.000. Het fonds zal conservatief gefinancierd worden met € 2.595.000 aan vreemd vermogen, zijnde 48% van de totale fondsinvestering. De rente voor de eerste vijf jaar zal worden vastgezet. In totaal worden 112 participaties uitgegeven van elk € 25.000. De minimale deelname bedraagt € 100.000 per belegger (exclusief emissiekosten).

Suydersee Winkelvastgoedfonds CV (inschrijving gesloten)

Fondsinvestering: € 11,2 mln.

Locatie belegging: Ruim 2-6, Helling 9A-G, Kop van ‘t Ruim 1-15 te Dronten.

Gemiddeld verwacht totaalrendement: 9,4% per jaar.

Suydersee Winkelvastgoedfonds belegt in een modern winkelcomplex dat onderdeel uitmaakt van winkelcentrum Suydersee in de binnenstad van Dronten. Het complex heeft een bruto verhuurbaar oppervlak van ca. 4.618 m² waarvan een groot deel bestaat uit een Albert Heijn supermarkt van 1.790 m² met ruime gratis parkeervoorziening, direct aansluitend op de supermarkt. Het overige metrage bestaat uit negen winkels van diverse branches, goed in overeenstemming met de overige invullingen in het winkelcentrum en zeven boven de winkels gelegen woningen.

 

Staf

 

Nieuws

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws