Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Holland Immo Group

Holland Immo Group initieert beleggingen in commercieel vastgoed en woningen.

Holland Immo Group (HIG), een Top-5 aanbieder van besloten vastgoedfondsen voor particuliere beleggers, is in 2001 opgericht. Holland Immo Group is sindsdien uitgegroeid tot een solide en betrouwbare aanbieder van vastgoedbeleggingsproducten. Holland Immo Group initieert beleggingen in commercieel vastgoed in Nederland en in Duitsland voor de particuliere en institutionele belegger.

De directie en het (asset)-management-team bestaat uit professionals met langjarige ervaring op alle facetten van het opzetten en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen, zoals financieel, fiscaal, juridisch, property- en asset-management, investor relations en investment reporting.

Holland Immo Group Beheer BV heeft een Alternative Investment Fund Manager vergunning (AIFM-vergunning) van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in het kader van de Wet op het financieel toezicht (Wft), waardoor het haar is toegestaan participaties in fondsen bij het publiek te plaatsen, ook als deze minder dan €100.000 bedragen. Alle fondsen van Holland Immo Group, die zijn opgericht na 22 juli 2013, vallen onder doorlopend toezicht van de AFM en een externe bewaarder. Ook wordt het prospectus van alle nieuwe fondsen goedgekeurd door de AFM.

Holland Immo Group is mede-initiatiefnemer van de branchevereniging Forumvast, Branchevereniging Aanbieders Vastgoedbeleggingsproducten, die thans ca. 60% van de markt van aanbieders vertegenwoordigd. Manfred Kühl, directievoorzitter van Holland Immo Group, is vice-voorzitter van Forumvast.

Forumvast

Holland Immo Group is lid van FORUMVAST, de belangenvereniging voor aanbieders van niet-beursgenoteerde vastgoedbeleggingsproducten die zich hoofdzakelijk richten op particuliere beleggers.

Deze branchebrede vereniging richt zich primair op het behartigen van de belangen van haar leden.

FORUMVAST is geen keurmerk voor aanbieders, hetgeen ook in de statuten en reglementen tot uitdrukking komt.

Op deze wijze wordt getracht een helder onderscheid in de markt neer te leggen tussen enerzijds de vereniging als pure belangenvertegenwoordiger van een branchebrede groep van aanbieders, en anderzijds onafhankelijke instanties die producten, organisaties of personen toetsen.

Trackrecord

Download hier het trackrecord.

 

Geplaatste vastgoedfondsen

 

Staf

 

Nieuws

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws