Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Heerenstede Vastgoed

Heerenstede Vastgoed

Heerenstede Vastgoed is gespecialiseerd in het ontwikkelen en structureren van vastgoedbeleggingen voor particulieren. Heerenstede Vastgoed onderscheidt zich door een mix van goede marktkennis, persoonlijke betrokkenheid en creativiteit. Heerenstede Vastgoed is uitgegroeid tot een sterke partij die met een deskundig team aantrekkelijke vastgoedbeleggingen weet te realiseren.

Bij het selecteren van de objecten worden strenge eisen gehanteerd. De objecten moeten voldoen aan de volgende criteria:

-Gesitueerd op goed bereikbare locaties

-Goed onderhouden en voor veel huurders geschikt

-Solvabele huurders met langlopende contracten

Heerenstede Vastgoed Beheer B.V. voert het beheer over het vastgoed. Hierdoor is zij in staat de kwaliteit van de vastgoedbeleggingen te waarborgen.

Heerenstede Vastgoed Beheer B.V. is beheerder van vastgoed CV’s.

Forumvast

Heerenstede Vastgoed is lid van FORUMVAST, de belangenvereniging voor aanbieders van niet-beursgenoteerde vastgoedbeleggingsproducten die zich hoofdzakelijk richten op particuliere beleggers.

Deze branchebrede vereniging richt zich primair op het behartigen van de belangen van haar leden.

FORUMVAST is geen keurmerk voor aanbieders, hetgeen ook in de statuten en reglementen tot uitdrukking komt. Het afgeven van een keurmerk blijft het exclusieve domein van andere stakeholders in de branche, zoals bijvoorbeeld de STV.

Op deze wijze wordt getracht een helder onderscheid in de markt neer te leggen tussen enerzijds de vereniging als pure belangenvertegenwoordiger van een branchebrede groep van aanbieders, en anderzijds onafhankelijke instanties die producten, organisaties of personen toetsen.

 

Geplaatste vastgoedfondsen

 

Staf

 

Nieuws

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws