Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Haerzathe Investments Beheer B.V.

Over Haerzathe Investments

We leven in een tijd waarin weinig zekerheden bestaan. Vermogensaanwas bijvoorbeeld, is al lang geen vanzelfsprekendheid meer. Het realiseren van een gezond rendement vergt meer dan ooit een kritische benadering en een doortastende afweging van kansen en bedreigingen. In dit kader presenteert Haerzathe Investments Beheer B.V. u hierbij een bijzondere mogelijkheid om indirect te beleggen in vastgoed.

Het investeren in kwalitatief vastgoed staat ook in de huidige tijd nog altijd bekend als een stabiele en rendabele vorm van beleggen. Haerzathe Investments Beheer koppelt dit gegeven aan een eigenzinnige beleggingsfilosofie. Als investeerder in één van de Haerzathe vastgoedfondsen treedt u toe tot een uiterst transparant gestructureerd beleggingsfonds. Uw participatie wordt aangewend om gezamenlijk te beleggen in een hoogwaardig, zorgvuldig geselecteerd pakket langjarig verhuurd commercieel en/of maatschappelijk vastgoed. De initiatiefnemer, Haerzathe Investments Beheer, streeft ernaar in zijn aankoopbeleid die onroerende zaken te verwerven die  voor u als belegger de optimale mix tussen gedegen rendement en beperkt risico gestalte geven.

Een heldere, transparante beleggingsstrategie alsmede een blijvende betrokkenheid van de initiatiefnemer zijn voor u als belegger van groot belang. Het zijn deze toegevoegde waarden waarmee Haerzathe Investments Beheer B.V. uw belang dient, nu en op termijn.

 

Geplaatste vastgoedfondsen

 

Staf

 

Nieuws

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws