Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

CORUM

Corum is in 2011 opgericht in Frankrijk en heeft onder meer vestigingen in Parijs, Amsterdam, London, Wenen, Lissabon en Singapore. In 8 jaar is Corum uitgegroeid tot een van de marktleiders in Frankrijk op het gebied van vastgoedbeleggingen. Corum beheert een belegbaar vermogen van meer dan 3 miljard euro, belegd in onroerend goed en bedrijfsobligaties, met daarnaast in de toekomt ook andere investeringsoplossingen.

Met de fondsen Corum Origin en Corum XL bewijst Corum dat de succesvolle beleggingsstrategie zeer succesvol is! Zo heeft het fonds Corum Origin, dat in 2012 is opgericht, een totaal bruto rendement in 2018 van 8,7% behaald (incl. 1,42% waardestijging van het aandeel).

Het jonge fonds Corum XL uit 2017, dat activa binnen én buiten de eurozone heeft (m.u.v. Frankrijk) en nu ook gelanceerd is in Nederland, kent een droomstart; 2018 werd afgesloten met een totaal bruto rendement van maar liefst 10,07% (incl. 2,16% waardestijging van het aandeel).

Het succes van deze twee fondsen is mede te danken aan de unieke aanpak: Corum investeert namelijk gediversifieerd: in 6 sectoren, verspreid over ruim 14 landen wereldwijd met meerdere valuta’s. Dit creëert een solide risicospreiding.

4 eenvoudige mogelijkheden voor optimaal eigen beheer van uw Corum-beleggingen:

  • Krijg maandelijks uw potentiële inkomsten uit uw belegging uitbetaald (zo profiteert u direct van de mogelijke cashflow die uw vastgoedbeleggingen opleveren).
  • Plan eenvoudig een automatische maandelijkse investering vanaf €50 per maand (met het periodiek investeringsplan kunt u de bedragen en frequentie van uw betalingen afstemmen op u behoefte).
  • Herbeleg uw potentiële dividend in nieuwe aandelen (variërend van1% tot 100%, na het verstrijken van de dividendgerechtigde termijn. Zo kun u moeiteloos een vastgoedportefeuille opbouwen)
  • Overal en 24/7 toegang tot uw gepersonaliseerde investeringspagina. Houdt uw beleggingsportefeuille te allen tijde in de gaten en pas uw strategie online aan.

 

Vastgoedfondsen

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws