Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

CORUM Asset Management

Acht jaar na de oprichting (2011) is CORUM inmiddels uitgegroeid tot een van de Europese marktleiders in vastgoedbelegging. Dit is bovenal te danken aan de beleggingsstrategie van de vastgoedbelegger, CORUM profiteert van stabiele huurinkomsten dankzij een spreiding over verschillende vastgoedtypen in verschillende landen. Door deze tactiek heeft CORUM ruim € 2 miljard in commercieel vastgoed in beheer.

Met zijn fondsen CORUM Origin en CORUM XL bewijst de vastgoedbelegger dat zijn beleggingsstrategie zeer succesvol is. Zo heeft het fonds CORUM Origin, dat in 2012 is opgericht, ieder jaar een bruto dividendrendement boven de 6% gemaakt. In 2018 werd zelfs 7,28% behaald. En het jonge fonds CORUM XL uit 2017, dat activa binnen én buiten de eurozone heeft en nu ook gelanceerd is in Nederland, kent een droomstart; 2018 werd afgesloten met een rendement van maar liefst 7,91%.

Continue innovatie
CORUM innoveert continu ten dienste van zijn beleggers. Zo keert het bedrijf het inkomen uit hun belegging maandelijks aan u uit, heeft u de mogelijkheid om uw inkomsten in nieuwe aandelen te herbeleggen en kunt u in uw eigen tempo sparen middels een geplande maandelijkse betaling vanaf € 50.

Transparantie is essentieel
CORUM vindt het niet alleen belangrijk dat een investeringsproduct rendement oplevert, het is ook van belang dat volledig transparant is wat er met uw geld gedaan wordt. Met het geld dat u investeert koopt CORUM vastgoed aan en verhuurt dit aan ondernemingen. Uw geld financiert zo het benodigde vastgoed van bedrijven en draagt bij aan hun ontwikkeling.

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws