Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Annexum

Annexum

Annexum is al vele jaren actief op de markt van de vastgoedfondsen. Annexum heeft sinds 2000 een sterke reputatie opgebouwd in het succesvol lanceren van verschillende vastgoed belegggingstructuren. Inmiddels bestaat het fondsvermogen uit € 1,1 miljard. De inbreng van voornamelijk particuliere beleggers in dit fondsvermogen is 332 miljoen.

Annexum heeft naast een reeks succesvolle besloten vastgoedfondsen (CV’s) in 2003 het semi-open fonds Vastgoed Fundament Fonds N.V. opgezet. Inmiddels is het fonds één van de grote, niet beursgenoteerde fondsen op aandelen in Nederland. De directie heeft een zeer ruime ervaring op het gebied van vastgoed en fondsen.

Een ander bekend fonds van Annexum is het VBI Winkelfonds. Hiermee belegt Annexum in een winkel portefeuille van ongeveer 60 winkels. Deze winkels liggen verspreid in Nederland en Duitsland.

Annexum: Kansen creëren, maar ook zekerheid bieden

Beleggingsmogelijkheden creëren die kansen maar ook zekerheid bieden; dat is volgens Annexum waar de fondsaanbieder zich in heeft gespecialiseerd. De missie van Annexum is om beleggers aantrekkelijke producten aan te bieden. Op de website van de fondsaanbieder staat: “De door Annexum geselecteerde vastgoed beleggingsobjecten bevinden zich op goede locaties, die hun geschiktheid voor de bedrijfsuitoefening van haar huurders als belangrijkste kenmerk hebben. De infrastructuur en ontsluiting van deze locaties zijn van het grootste belang.”

Trackrecord Annexum

Hier vind u het trackrecord van Annexum

Download hier het trackrecord.

 

Vastgoedfondsen

 

Geplaatste vastgoedfondsen

 

Staf

 

Nieuws

Vastgoedvergelijker Video
Nieuwsbrief
Schrijf u nu in.
Elke maand kunt u het gratis e-magazine ontvangen van Vastgoedvergelijker.

Schrijf u nu in:
 
 
Deze maand in het e-magazine:
Columns
Nieuws